Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34258
Название: Підвищення ефективності підприємницької діяльності
Авторы: Рахманлі, Рамал Акіф
Научный руководитель: Лачкова, Л. І.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Рахманлі Рамал Акіф огли. Підвищення ефективності підприємницької діяльності. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Лачкова Л. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 207.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34258
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_207.pdf125.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.