Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34195
Title: Планування виробництва продукції як інструмент ефективності управління підприємством
Authors: Логвиненко, К. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Ставерська, Т. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Логвиненко К. В. Планування виробництва продукції як інструмент ефективності управління підприємством. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ставерська Т. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 198.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34195
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_198.pdf125.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.