Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34173
Название: Теоретичне обґрунтування економічної сутності дефініції «кейтеринг»
Авторы: Самадай, Д. С.
Научный руководитель: Коробкіна, І. С.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Самадай Д. С. Теоретичне обґрунтування економічної сутності дефініції «кейтеринг». Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Коробкіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 178.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34173
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_178.pdf121.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.