Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33978
Название: | Технологія галузі. Розділ «Технологія хліба» |
Авторы: | Олійник, Світлана Георгіївна Болховітіна, Олена Іванівна Степанькова, Галина Вячеславівна |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Технологія галузі. Розділ «Технологія хліба»: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та робочий зошит; укладачі. : С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна, Г. В. Степанькова. Х. : ДБТУ, 2022. 91 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Сучасне хлібопекарське виробництво потребує від фахівця високого професіоналізму, інноваційного мислення, широкого науково-технічного світогляду, вміння раціонально проводити технологічний процес, впроваджувати прогресивні технології, що дозволяє одержувати конкурентноздатну на ринку продукцію. У цьому зв’язку під час вивчення технологій галузі важливим є надання можливості придбання знань та навичок у реальних умовах виробництва на хлібопекарських підприємствах, що сприятиме виробленню у майбутніх фахівців вміння самостійно проводити аналіз якості сировини та готової продукції, надавати рекомендації щодо удосконалення технологічного процесу виготовлення продукції галузі. Такий підхід покладено у основу методичних вказівок до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія галузі. Розділ «Технологія хліба», який подано у вигляді робочого зошита. Кожна з лабораторних робіт має мету роботи, об’єкт, предмет вивчення за темою заняття, рекомендовану літературу та завдання для самопідготовки, загальні відомості з теми, що вивчається, послідовність та варіанти виконання дослідження. Наприкінці робочого зошита надано додатки, які містять інформаційний матеріал з методик дослідження якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів, послідовності приготування дослідних зразків за методикою пробного лабораторного випікання, з порядку проведення статистичної обробки отриманих під час виконання лабораторних робіт експериментальних даних |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33978 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Tekhnolohiya khliba_21.pdf | 2.12 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.