Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33978
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorБолховітіна, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина Вячеславівна-
dc.date.accessioned2023-06-08T12:51:49Z-
dc.date.available2023-06-08T12:51:49Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТехнологія галузі. Розділ «Технологія хліба»: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та робочий зошит; укладачі. : С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна, Г. В. Степанькова. Х. : ДБТУ, 2022. 91 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33978-
dc.description.abstractСучасне хлібопекарське виробництво потребує від фахівця високого професіоналізму, інноваційного мислення, широкого науково-технічного світогляду, вміння раціонально проводити технологічний процес, впроваджувати прогресивні технології, що дозволяє одержувати конкурентноздатну на ринку продукцію. У цьому зв’язку під час вивчення технологій галузі важливим є надання можливості придбання знань та навичок у реальних умовах виробництва на хлібопекарських підприємствах, що сприятиме виробленню у майбутніх фахівців вміння самостійно проводити аналіз якості сировини та готової продукції, надавати рекомендації щодо удосконалення технологічного процесу виготовлення продукції галузі. Такий підхід покладено у основу методичних вказівок до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія галузі. Розділ «Технологія хліба», який подано у вигляді робочого зошита. Кожна з лабораторних робіт має мету роботи, об’єкт, предмет вивчення за темою заняття, рекомендовану літературу та завдання для самопідготовки, загальні відомості з теми, що вивчається, послідовність та варіанти виконання дослідження. Наприкінці робочого зошита надано додатки, які містять інформаційний матеріал з методик дослідження якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів, послідовності приготування дослідних зразків за методикою пробного лабораторного випікання, з порядку проведення статистичної обробки отриманих під час виконання лабораторних робіт експериментальних данихuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТехнологія галузі. Розділ «Технологія хліба»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Tekhnolohiya khliba_21.pdf2.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.