Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33978
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Болховітіна, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Степанькова, Галина Вячеславівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-08T12:51:49Z | - |
dc.date.available | 2023-06-08T12:51:49Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Технологія галузі. Розділ «Технологія хліба»: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та робочий зошит; укладачі. : С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна, Г. В. Степанькова. Х. : ДБТУ, 2022. 91 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33978 | - |
dc.description.abstract | Сучасне хлібопекарське виробництво потребує від фахівця високого професіоналізму, інноваційного мислення, широкого науково-технічного світогляду, вміння раціонально проводити технологічний процес, впроваджувати прогресивні технології, що дозволяє одержувати конкурентноздатну на ринку продукцію. У цьому зв’язку під час вивчення технологій галузі важливим є надання можливості придбання знань та навичок у реальних умовах виробництва на хлібопекарських підприємствах, що сприятиме виробленню у майбутніх фахівців вміння самостійно проводити аналіз якості сировини та готової продукції, надавати рекомендації щодо удосконалення технологічного процесу виготовлення продукції галузі. Такий підхід покладено у основу методичних вказівок до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія галузі. Розділ «Технологія хліба», який подано у вигляді робочого зошита. Кожна з лабораторних робіт має мету роботи, об’єкт, предмет вивчення за темою заняття, рекомендовану літературу та завдання для самопідготовки, загальні відомості з теми, що вивчається, послідовність та варіанти виконання дослідження. Наприкінці робочого зошита надано додатки, які містять інформаційний матеріал з методик дослідження якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів, послідовності приготування дослідних зразків за методикою пробного лабораторного випікання, з порядку проведення статистичної обробки отриманих під час виконання лабораторних робіт експериментальних даних | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Технологія галузі. Розділ «Технологія хліба» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Tekhnolohiya khliba_21.pdf | 2.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.