Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33972
Title: Контроль якості та безпеки продукції галузі
Authors: Шидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Контроль якості та безпеки продукції галузі: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни; укладачі: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, К. Р. Касабова. Х. : ДБТУ, 2022. 37 с.
Abstract: Забезпечення стабільності якості й безпеки продукції є головним завданням сучасних підприємств харчової й переробної промисловості. Розв'язок цього завдання дозволить вітчизняним продовольчим товарам бути конкурентноздатними, що важливо для виходу на міжнародний ринок. У зв'язку з цим у курс підготовки бакалаврів включена дисципліна «Контроль якості та безпеки продукції галузі». Метою дисципліни є вивчення основних підходів з формування якості й забезпечення безпеки продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33972
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Kontrol_yakosti_22.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.