Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33972
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.contributor.authorБолховітіна, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.date.accessioned2023-06-08T12:09:53Z-
dc.date.available2023-06-08T12:09:53Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКонтроль якості та безпеки продукції галузі: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни; укладачі: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, К. Р. Касабова. Х. : ДБТУ, 2022. 37 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33972-
dc.description.abstractЗабезпечення стабільності якості й безпеки продукції є головним завданням сучасних підприємств харчової й переробної промисловості. Розв'язок цього завдання дозволить вітчизняним продовольчим товарам бути конкурентноздатними, що важливо для виходу на міжнародний ринок. У зв'язку з цим у курс підготовки бакалаврів включена дисципліна «Контроль якості та безпеки продукції галузі». Метою дисципліни є вивчення основних підходів з формування якості й забезпечення безпеки продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleКонтроль якості та безпеки продукції галузіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Kontrol_yakosti_22.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.