Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33972
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна | - |
dc.contributor.author | Болховітіна, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Касабова, Катерина Рубенівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-08T12:09:53Z | - |
dc.date.available | 2023-06-08T12:09:53Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Контроль якості та безпеки продукції галузі: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни; укладачі: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, К. Р. Касабова. Х. : ДБТУ, 2022. 37 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33972 | - |
dc.description.abstract | Забезпечення стабільності якості й безпеки продукції є головним завданням сучасних підприємств харчової й переробної промисловості. Розв'язок цього завдання дозволить вітчизняним продовольчим товарам бути конкурентноздатними, що важливо для виходу на міжнародний ринок. У зв'язку з цим у курс підготовки бакалаврів включена дисципліна «Контроль якості та безпеки продукції галузі». Метою дисципліни є вивчення основних підходів з формування якості й забезпечення безпеки продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Контроль якості та безпеки продукції галузі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Kontrol_yakosti_22.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.