Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33858
Назва: Ключові аспекти формування продовольчої безпеки України
Автори: Крупа, О. М.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Крупа О. М. Ключові аспекти формування продовольчої безпеки України. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 150 «Економічні науки». 2014. С. 179-187
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 150
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сучасний стан продовольчої безпеки в Україні, досліджено динаміку семи основних індикаторів. Визначено напрями виходу із продовольчої небезпеки
The current state of food security in Ukraine is considered and the dynamics of its seven main indicators are investigated. The ways out of the food hazard are determined
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33858
Розташовується у зібраннях:Вип. 150: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№150_2014_26.pdf258.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.