Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33858
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрупа, О. М.-
dc.date.accessioned2023-06-06T13:53:34Z-
dc.date.available2023-06-06T13:53:34Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКрупа О. М. Ключові аспекти формування продовольчої безпеки України. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 150 «Економічні науки». 2014. С. 179-187uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33858-
dc.description.abstractРозглянуто сучасний стан продовольчої безпеки в Україні, досліджено динаміку семи основних індикаторів. Визначено напрями виходу із продовольчої небезпекиuk_UA
dc.description.abstractThe current state of food security in Ukraine is considered and the dynamics of its seven main indicators are investigated. The ways out of the food hazard are determineduk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 150-
dc.titleКлючові аспекти формування продовольчої безпеки Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 150: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№150_2014_26.pdf258.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.