Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33858
Title: Ключові аспекти формування продовольчої безпеки України
Authors: Крупа, О. М.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Крупа О. М. Ключові аспекти формування продовольчої безпеки України. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 150 «Економічні науки». 2014. С. 179-187
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 150
Abstract: Розглянуто сучасний стан продовольчої безпеки в Україні, досліджено динаміку семи основних індикаторів. Визначено напрями виходу із продовольчої небезпеки
The current state of food security in Ukraine is considered and the dynamics of its seven main indicators are investigated. The ways out of the food hazard are determined
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33858
Appears in Collections:Вип. 150: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№150_2014_26.pdf258.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.