Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33827
Назва: Політологія
Автори: Міносян, Андрій Сергійович
Варипаєв, Олексій Михайлович
Бондар, Наталя Олександрівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків : [б. в.]
Бібліографічний опис: Політологія: методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»; Державний біотехнологічний університет; авт.-уклад. А. С. Міносян, О. М. Варипаєв, Н. О. Бондар. Харків : [б. в.], 2023. 137 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Політологія» розроблено відповідно до навчальної програми курсу. Видання включає теми та план лекцій, стислий анонс лекції, перелік основних термінів до кожної теми, питання для закріплення матеріалу та тестові завдання до кожної теми, рекомендовану літературу, опис форм контролю та засобів діагностики успішності навчання. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33827
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_politolohiya_SR_2023.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.