Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33827
Название: Політологія
Авторы: Міносян, Андрій Сергійович
Варипаєв, Олексій Михайлович
Бондар, Наталя Олександрівна
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків : [б. в.]
Библиографическое описание: Політологія: методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»; Державний біотехнологічний університет; авт.-уклад. А. С. Міносян, О. М. Варипаєв, Н. О. Бондар. Харків : [б. в.], 2023. 137 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Політологія» розроблено відповідно до навчальної програми курсу. Видання включає теми та план лекцій, стислий анонс лекції, перелік основних термінів до кожної теми, питання для закріплення матеріалу та тестові завдання до кожної теми, рекомендовану літературу, опис форм контролю та засобів діагностики успішності навчання. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33827
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_politolohiya_SR_2023.pdf1.4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.