Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33802
Title: | Використання баромембранних процесів у харчовій промисловості |
Authors: | Мороз, І. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Дмитревський, Д. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Мороз І. А. Використання баромембранних процесів у харчовій промисловості. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. Д. В. Дмитревський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 43-48 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33802 |
Appears in Collections: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-43-48.pdf | 267.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.