Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33802
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Дмитревський, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Мороз, І. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-05T14:17:24Z | - |
dc.date.available | 2023-06-05T14:17:24Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Мороз І. А. Використання баромембранних процесів у харчовій промисловості. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. Д. В. Дмитревський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 43-48 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33802 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Використання баромембранних процесів у харчовій промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-43-48.pdf | 267.76 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.