Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33802
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorМороз, І. А.-
dc.date.accessioned2023-06-05T14:17:24Z-
dc.date.available2023-06-05T14:17:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМороз І. А. Використання баромембранних процесів у харчовій промисловості. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. Д. В. Дмитревський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 43-48uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33802-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання баромембранних процесів у харчовій промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-43-48.pdf267.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.