Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33802
Title: Використання баромембранних процесів у харчовій промисловості
Authors: Мороз, І. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Дмитревський, Д. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Мороз І. А. Використання баромембранних процесів у харчовій промисловості. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. Д. В. Дмитревський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 43-48
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33802
Appears in Collections:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-43-48.pdf267.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.