Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33732
Название: | Кріоскопічні дослідження плазми ґрунтового та парникового перцю |
Авторы: | Погожих, М. І Одарченко, Д. М. Даниленко, Л. В. Мовчан, А. О. |
Дата публикации: | 19-апр-2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Погожих М. І. Одарченко, Д. М., Даниленко Л. В., Мовчан А. О., Сподар К. Кріоскопічні дослідження плазми ґрунтового та парникового перцю. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 97-98 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33732 |
Располагается в коллекциях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-97-98.pdf | 306.73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.