Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33732
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorДаниленко, Л. В.-
dc.contributor.authorМовчан, А. О.-
dc.date.accessioned2023-06-04T22:47:56Z-
dc.date.available2023-06-04T22:47:56Z-
dc.date.issued2011-04-19-
dc.identifier.citationПогожих М. І. Одарченко, Д. М., Даниленко Л. В., Мовчан А. О., Сподар К. Кріоскопічні дослідження плазми ґрунтового та парникового перцю. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 97-98uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33732-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleКріоскопічні дослідження плазми ґрунтового та парникового перцюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-97-98.pdf306.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.