Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33729
Название: Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою
Авторы: Одарченко, М. С.
Одарченко, Д. М.
Черкашина, В. Ю.
Бабіч, А. О.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Одарченко М.С., Одарченко Д.М., Черкашина В.Ю., Бабіч А.О. Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 94-95
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33729
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-94-95.pdf287.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.