Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33729
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, М. С.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorЧеркашина, В. Ю.-
dc.contributor.authorБабіч, А. О.-
dc.date.accessioned2023-06-04T22:17:30Z-
dc.date.available2023-06-04T22:17:30Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationОдарченко М.С., Одарченко Д.М., Черкашина В.Ю., Бабіч А.О. Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 94-95uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33729-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкоюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-94-95.pdf287.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.