Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33727
Название: Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправки
Авторы: Одарченко, А. М.
Одарченко, Д. М.
Карбівнича, Т. В.
Гасай, Є .Л.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Одарченко А. М., Одарченко Д. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є .Л. Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправки. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 93
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33727
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-93.pdf219.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.