Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33727
Название: | Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправки |
Авторы: | Одарченко, А. М. Одарченко, Д. М. Карбівнича, Т. В. Гасай, Є .Л. |
Дата публикации: | 19-мая-2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Одарченко А. М., Одарченко Д. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є .Л. Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправки. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 93 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33727 |
Располагается в коллекциях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-93.pdf | 219.44 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.