Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33727
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorКарбівнича, Т. В.-
dc.contributor.authorГасай, Є .Л.-
dc.date.accessioned2023-06-04T22:01:57Z-
dc.date.available2023-06-04T22:01:57Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationОдарченко А. М., Одарченко Д. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є .Л. Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправки. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 93uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33727-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-93.pdf219.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.