Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33701
Назва: | Вплив способів обробки зерна проса на його мікробіологічні показники в процесі зберігання |
Автори: | Овсянникова, Л. К. Євдокимова, Г. Й. Калаянова, В. В. |
Дата публікації: | 22-тра-2014 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Овсянникова Л.К., Євдокимова Г.Й., Калаянова В.В. Вплив способів обробки зерна проса на його мікробіологічні показники в процесі зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 310-311 |
Серія/номер: | Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33701 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-310-311.pdf | 186.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.