Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33701
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОвсянникова, Л. К.-
dc.contributor.authorЄвдокимова, Г. Й.-
dc.contributor.authorКалаянова, В. В.-
dc.date.accessioned2023-06-03T10:58:50Z-
dc.date.available2023-06-03T10:58:50Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationОвсянникова Л.К., Євдокимова Г.Й., Калаянова В.В. Вплив способів обробки зерна проса на його мікробіологічні показники в процесі зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 310-311uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33701-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю та екологічна безпека;Секція 7-
dc.titleВплив способів обробки зерна проса на його мікробіологічні показники в процесі зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-310-311.pdf186.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.