Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33697
Title: | Застосування дезінфектантів сучасного покоління як чинник екологізації цукрового виробництва |
Authors: | Гусятинська, Н. А. Чорна, Т. М. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Гусятинська Н. А., Чорна Т. М. Застосування дезінфектантів сучасного покоління як чинник екологізації цукрового виробництва. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 302-303 |
Series/Report no.: | Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33697 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-302-303.pdf | 186.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.