Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33697
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГусятинська, Н. А.-
dc.contributor.authorЧорна, Т. М.-
dc.date.accessioned2023-06-03T10:03:14Z-
dc.date.available2023-06-03T10:03:14Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationГусятинська Н. А., Чорна Т. М. Застосування дезінфектантів сучасного покоління як чинник екологізації цукрового виробництва. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 302-303uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33697-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю та екологічна безпека;Секція 7-
dc.titleЗастосування дезінфектантів сучасного покоління як чинник екологізації цукрового виробництваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-302-303.pdf186.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.