Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33690
Назва: | Практична значущість математичної моделі розподілення потужності дисипативних структур під час ЗТП-сушіння |
Автори: | Погожих, М. І. Пак, А. О. Жеребкін, М. В. |
Дата публікації: | 22-тра-2014 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Погожих М. І., Пак А. О., Жеребкін М. В. Практична значущість математичної моделі розподілення потужності дисипативних структур під час ЗТП-сушіння. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 285-286 |
Серія/номер: | Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33690 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-285-286.pdf | 206.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.