Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33690
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorПак, А. О.-
dc.contributor.authorЖеребкін, М. В.-
dc.date.accessioned2023-06-03T09:47:22Z-
dc.date.available2023-06-03T09:47:22Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Пак А. О., Жеребкін М. В. Практична значущість математичної моделі розподілення потужності дисипативних структур під час ЗТП-сушіння. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 285-286uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33690-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesХімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6-
dc.titleПрактична значущість математичної моделі розподілення потужності дисипативних структур під час ЗТП-сушінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-285-286.pdf206.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.