Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33690
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Пак, А. О. | - |
dc.contributor.author | Жеребкін, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-03T09:47:22Z | - |
dc.date.available | 2023-06-03T09:47:22Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Погожих М. І., Пак А. О., Жеребкін М. В. Практична значущість математичної моделі розподілення потужності дисипативних структур під час ЗТП-сушіння. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 285-286 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33690 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6 | - |
dc.title | Практична значущість математичної моделі розподілення потужності дисипативних структур під час ЗТП-сушіння | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-285-286.pdf | 206.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.