Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33667
Название: Трифазні електричні кола
Авторы: Косуліна, Н. Г.
Чорна, М. О.
Сухін, В. В.
Коршунов, К. С.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Трифазні електричні кола: методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисциплін «Теоретичні основи електротехніки», «Теорія електричних та магнітних кіл», «Теорія електромагнітних кіл», «Теорія електромагнітного поля», «Електромагнітні поля та методи їх розрахунку» для здобувачів освіти ден. та заочної форми навчання спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та 163 «Біомедична інженерія». Держ. біотехнологічний ун-т ; авт.-уклад.: Н. Г. Косуліна, М. О. Чорна, В. В. Сухін, К. С. Коршунов. Харків : [б. в.], 2023. 73 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальних дисциплін з дисциплін «Теоретичні основи електротехніки», «Теорія електричних та магнітних кіл», «Теорія електромагнітних кіл», «Теорія електромагнітного поля», «Електромагнітні поля та методи їх розрахунку». Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) та другого (магістерських) рівнів вищої освіти денної та заочної форми навчання зі спеціальності 163 «Біомедична інженерія» та 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33667
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_TRYFAZNI ELEKTRYCHNI KOLA_23.pdf2.12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.