Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33605
Назва: Харчові технології. Практикум
Автори: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Х. : ДБТУ
Бібліографічний опис: Самохвалова О. В., Артамонова М. В., Степанькова Г. В., Касабова К. Р. Харчові технології. Практикум : навчальний посібник. Видання друге, переробл. і доп. Х. : ДБТУ, 2023. 417 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник пропонується для студентів закладів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». У посібнику викладено теми «Технології бродильних виробництв, «Технології жирів та жирозамінників, «Технології цукрового виробництва», «Технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів», «Технологія консервів, плодів та овочів», «Технологія молока та молочних продуктів», «Технологія зберігання та переробки зерна», «Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби». Видання, що пропонується, може бути корисним для студентів вищих закладів, що навчаються за спорідненими освітніми напрямками і спеціальностями, а також аспірантів, інженерно-технічних працівників, які зайняті в галузях виробництва харчових продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33605
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_KHARCHOVI TEKHNOLOHIYI_23.pdf4.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.