Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33605
Название: Харчові технології. Практикум
Авторы: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Дата публикации: 2023
Издательство: Х. : ДБТУ
Библиографическое описание: Самохвалова О. В., Артамонова М. В., Степанькова Г. В., Касабова К. Р. Харчові технології. Практикум : навчальний посібник. Видання друге, переробл. і доп. Х. : ДБТУ, 2023. 417 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник пропонується для студентів закладів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». У посібнику викладено теми «Технології бродильних виробництв, «Технології жирів та жирозамінників, «Технології цукрового виробництва», «Технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів», «Технологія консервів, плодів та овочів», «Технологія молока та молочних продуктів», «Технологія зберігання та переробки зерна», «Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби». Видання, що пропонується, може бути корисним для студентів вищих закладів, що навчаються за спорідненими освітніми напрямками і спеціальностями, а також аспірантів, інженерно-технічних працівників, які зайняті в галузях виробництва харчових продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33605
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NP_KHARCHOVI TEKHNOLOHIYI_23.pdf4.45 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.