Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33605
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Артамонова, Майя Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Степанькова, Галина Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Касабова, Катерина Рубенівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-02T10:07:23Z | - |
dc.date.available | 2023-06-02T10:07:23Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Самохвалова О. В., Артамонова М. В., Степанькова Г. В., Касабова К. Р. Харчові технології. Практикум : навчальний посібник. Видання друге, переробл. і доп. Х. : ДБТУ, 2023. 417 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33605 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник пропонується для студентів закладів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». У посібнику викладено теми «Технології бродильних виробництв, «Технології жирів та жирозамінників, «Технології цукрового виробництва», «Технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів», «Технологія консервів, плодів та овочів», «Технологія молока та молочних продуктів», «Технологія зберігання та переробки зерна», «Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби». Видання, що пропонується, може бути корисним для студентів вищих закладів, що навчаються за спорідненими освітніми напрямками і спеціальностями, а також аспірантів, інженерно-технічних працівників, які зайняті в галузях виробництва харчових продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Х. : ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Харчові технології. Практикум | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_KHARCHOVI TEKHNOLOHIYI_23.pdf | 4.45 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.