Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33572
Назва: | Прогнозування змін у часі хлібопекарної продукції з використанням ємнісних вимірювальних перетворювачів та поточний контроль її структурних змін |
Автори: | Арсеньєва, Л. Ю. Тарасенко, І. В. Рудик, К. В. Тарасенко, С. Д. |
Дата публікації: | 19-тра-2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Арсеньєва Л.Ю., Тарасенко І.В., Рудик К.В., Тарасенко С.Д. Прогнозування змін у часі хлібопекарної продукції з використанням ємнісних вимірювальних перетворювачів та поточний контроль її структурних змін. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 73 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33572 |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-73.pdf | 199.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.