Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33572
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАрсеньєва, Л. Ю.-
dc.contributor.authorТарасенко, І. В.-
dc.contributor.authorРудик, К. В.-
dc.contributor.authorТарасенко, С. Д.-
dc.date.accessioned2023-06-01T19:31:09Z-
dc.date.available2023-06-01T19:31:09Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationАрсеньєва Л.Ю., Тарасенко І.В., Рудик К.В., Тарасенко С.Д. Прогнозування змін у часі хлібопекарної продукції з використанням ємнісних вимірювальних перетворювачів та поточний контроль її структурних змін. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 73uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33572-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПрогнозування змін у часі хлібопекарної продукції з використанням ємнісних вимірювальних перетворювачів та поточний контроль її структурних змінuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-73.pdf199.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.