Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3353
Назва: | Визначення поверхневого натягу систем "білок–ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикату |
Автори: | Товма, Л. Ф. Горальчук, А. Б. Гринченко, О. О. |
Ключові слова: | напівфабрикати;ПАР;повітряно-горіховий напівфабрикат |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Товма Л. Ф., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Визначення поверхневого натягу систем "білок–ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 9-17. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати експериментальних досліджень поверхневого
натягу яєчного білка з поверхнево-активними речовинами. Розглянуто
взаємодію білків з поверхнево-активними речовинами, що забезпечують
регулювання поверхневого натягу в технології виробництва повітряногоріхового напівфабрикату. Експериментальні дані систематизовано, за
результатами чого, зроблено висновки щодо раціонального використання
поверхнево-активних речовин у рецептурному складі повітряно-горіхового
напівфабрикату. The article presents the results of experimental studies of the surface tension of egg protein with a surface-active substances. The interaction between proteins and surfactants, which provide for control of surface tension in the technology of air semi-nut, was considered. The experimental informations were systematized, which resulted the conclusion about rational use of surfactants in the formulations airwalnut semi-finished product. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3353 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_4.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.