Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33483
Назва: Упаковка як інструмент позиціонування кондитерських виробів на споживчому ринку
Автори: Сафонова, В. О.
Науковий керівник : Синицина, Г. А.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Сафонова В. О. Упаковка як інструмент позиціонування кондитерських виробів на споживчому ринку. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Синицина Г. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 36.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33483
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_36.pdf133.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.