Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33420
Назва: Використання біологічного матеріалу зерна спельти в технології хлібобулочних виробів
Автори: Порєзанова, Тетяна Петрівна
Науковий керівник : Постнова, Ольга Миколаївна
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Порєзанова Т. П. Використання біологічного матеріалу зерна спельти в технології хлібобулочних виробів. Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Теорія і практика сучасної науки очима молоді", 26 березня 2020 р.; наук. кер. Постнова О. М. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 135-136.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33420
Розташовується у зібраннях:Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Teoriia_i_praktyka_suchasnoi_nauky_ochyma_molodi_2020_74.pdf578.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.