Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33420
Назва: | Використання біологічного матеріалу зерна спельти в технології хлібобулочних виробів |
Автори: | Порєзанова, Тетяна Петрівна |
Науковий керівник : | Постнова, Ольга Миколаївна |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Порєзанова Т. П. Використання біологічного матеріалу зерна спельти в технології хлібобулочних виробів. Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Теорія і практика сучасної науки очима молоді", 26 березня 2020 р.; наук. кер. Постнова О. М. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 135-136. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33420 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Teoriia_i_praktyka_suchasnoi_nauky_ochyma_molodi_2020_74.pdf | 578.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.