Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33420
Название: | Використання біологічного матеріалу зерна спельти в технології хлібобулочних виробів |
Авторы: | Порєзанова, Тетяна Петрівна |
Научный руководитель: | Постнова, Ольга Миколаївна |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Порєзанова Т. П. Використання біологічного матеріалу зерна спельти в технології хлібобулочних виробів. Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Теорія і практика сучасної науки очима молоді", 26 березня 2020 р.; наук. кер. Постнова О. М. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 135-136. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33420 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Teoriia_i_praktyka_suchasnoi_nauky_ochyma_molodi_2020_74.pdf | 578.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.