Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33420
Название: Використання біологічного матеріалу зерна спельти в технології хлібобулочних виробів
Авторы: Порєзанова, Тетяна Петрівна
Научный руководитель: Постнова, Ольга Миколаївна
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Порєзанова Т. П. Використання біологічного матеріалу зерна спельти в технології хлібобулочних виробів. Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Теорія і практика сучасної науки очима молоді", 26 березня 2020 р.; наук. кер. Постнова О. М. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 135-136.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33420
Располагается в коллекциях:Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Teoriia_i_praktyka_suchasnoi_nauky_ochyma_molodi_2020_74.pdf578.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.