Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33420
Title: Використання біологічного матеріалу зерна спельти в технології хлібобулочних виробів
Authors: Порєзанова, Тетяна Петрівна
metadata.dc.contributor.advisor: Постнова, Ольга Миколаївна
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Порєзанова Т. П. Використання біологічного матеріалу зерна спельти в технології хлібобулочних виробів. Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Теорія і практика сучасної науки очима молоді", 26 березня 2020 р.; наук. кер. Постнова О. М. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 135-136.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33420
Appears in Collections:Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Teoriia_i_praktyka_suchasnoi_nauky_ochyma_molodi_2020_74.pdf578.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.