Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33420
Title: | Використання біологічного матеріалу зерна спельти в технології хлібобулочних виробів |
Authors: | Порєзанова, Тетяна Петрівна |
metadata.dc.contributor.advisor: | Постнова, Ольга Миколаївна |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Порєзанова Т. П. Використання біологічного матеріалу зерна спельти в технології хлібобулочних виробів. Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Теорія і практика сучасної науки очима молоді", 26 березня 2020 р.; наук. кер. Постнова О. М. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 135-136. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33420 |
Appears in Collections: | Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Teoriia_i_praktyka_suchasnoi_nauky_ochyma_molodi_2020_74.pdf | 578.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.