Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33368
Title: Лідерські якості персоналу як запорука успіху діяльності ресторанного бізнесу
Authors: Бабенко, О. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Нестуля, С. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бабенко О. М. Лідерські якості персоналу як запорука успіху діяльності ресторанного бізнесу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Нестуля С. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 5.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33368
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_5.pdf133.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.