Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33361
Назва: Огляд методів побудови опуклої оболонки у тривимірному просторі
Автори: Заморіна, Ю. Ю.
Науковий керівник : Софронова, М. С.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Заморіна Ю. Ю. Огляд методів побудови опуклої оболонки у тривимірному просторі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Софронова М. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 419.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33361
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_419.pdf198.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.