Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33351
Название: Застосування диференційних методів пошуку теплофізичних характеристик харчової сировини, отриманих із рішень параболічних рівнянь
Авторы: Іштван, Є. О.
Научный руководитель: Погожих, М. І.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Іштван Є. О. Застосування диференційних методів пошуку теплофізичних характеристик харчової сировини, отриманих із рішень параболічних рівнянь. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Погожих М. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 409.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33351
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_409.pdf123.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.