Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33223
Title: | Факторы и показатели, определяющие процесс водорезания пищевых продуктов |
Authors: | Гордиенко, А. В. |
Issue Date: | 19-May-2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Гордиенко А.В. Факторы и показатели, определяющие процесс водорезания пищевых продуктов. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р., Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С.38-39 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33223 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-38-39.pdf | 329.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.