Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33223
Title: Факторы и показатели, определяющие процесс водорезания пищевых продуктов
Authors: Гордиенко, А. В.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гордиенко А.В. Факторы и показатели, определяющие процесс водорезания пищевых продуктов. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р., Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С.38-39
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33223
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-38-39.pdf329.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.