Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33166
Название: Оздоровчі технології морозива з коров’ячого молока
Авторы: Рижкова, Т. М.
Гейда, І. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Х.: РВВ ДБТУ
Библиографическое описание: Рижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології морозива з коров’ячого молока: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 23 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33166
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_tekhnolohiyi morozyva_204_23.pdf553.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.