Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33166
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижкова, Т. М.-
dc.contributor.authorГейда, І. М.-
dc.date.accessioned2023-05-26T19:22:18Z-
dc.date.available2023-05-26T19:22:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології морозива з коров’ячого молока: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33166-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХ.: РВВ ДБТУuk_UA
dc.titleОздоровчі технології морозива з коров’ячого молокаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_tekhnolohiyi morozyva_204_23.pdf553.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.