Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33165
Назва: Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якості
Автори: Рижкова, Т. М.
Гейда, І. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Х.: РВВ ДБТУ
Бібліографічний опис: Рижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якості: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 21 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33165
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_tekhnolohiyi yohurtu_204_23.pdf536.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.