Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33165
Назва: | Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якості |
Автори: | Рижкова, Т. М. Гейда, І. М. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Х.: РВВ ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Рижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якості: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 21 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33165 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_tekhnolohiyi yohurtu_204_23.pdf | 536.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.