Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33165
Title: | Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якості |
Authors: | Рижкова, Т. М. Гейда, І. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Х.: РВВ ДБТУ |
Citation: | Рижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якості: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 21 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33165 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_tekhnolohiyi yohurtu_204_23.pdf | 536.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.