Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33132
Название: | Особливі аспекти використання поняття «географічні зазначення» стосовно харчової продукції в межах міжнародного та українського Законодавства |
Авторы: | Сімакова, А. О. |
Научный руководитель: | Дуб, В. В. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Сімакова А. О. Особливі аспекти використання поняття «географічні зазначення» стосовно харчової продукції в межах міжнародного та українського Законодавства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Дуб В. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 360. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33132 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_360.pdf | 123.86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.