Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33114
Назва: Інноваційні рішення технічного оснащення гриль-ресторану
Автори: Лещотна, Т. О.
Науковий керівник : Червоний, В. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Лещотна Т. О. Інноваційні рішення технічного оснащення гриль-ресторану. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Червоний В. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 342.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33114
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_342.pdf130.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.