Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33074
Назва: | Підвищення ефективності роботи електропривода змішувача інгредієнтів кондитерських виробів |
Автори: | Солошенко, О. О. |
Науковий керівник : | Лисиченко, М. Л. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Солошенко О. О. Підвищення ефективності роботи електропривода змішувача інгредієнтів кондитерських виробів. Матеріали науково-практичної студентської конференції "Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України", 2 квітня 2020 р.; наук. кер. Лисиченко М. Л. Харків: ХНТУСГ, 2020. Вип. 12. С. 102. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33074 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали науково-практичної студентської конференції "Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України" Випуск 12 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK Problemy enerhozabezpechennia ta enerhozberezhenia v APK Ukrainy_Vyp 12_2020-101.pdf | 373.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.